Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam Yemin Etti

    Previous Next

    Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam Yemin Etti

     

    22.12.2023

    Geçtiğimiz seçimlerde Yassıköy - İasmos  Belediye Başkanlığına seçilen Caner İmam 22.12.2023 akşamı Yassıköy Kültürlerarası İlkokulu salonunda yemin etti. Yemin törenine ayrıca yeni seçilen meclis üyeleri ve yerel yöneticiler katıldı.

    Yemin töreni Yassıköy Din Görevlisi Mehmet Hafız Hoca’nın Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı. Devamında da Yassıköy İmam – Hatibi Yusuf Hüseyinoğlu dua ederek Beleidye Başkanı Caner İmam’a başarılar diledi. Bu arada Caner İmam da Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti.

    Törenin devamında da Yassıköy papazı tarafından ayin düzenlendi ve Gümülcine Metropoliti Damaskinos’un Beleidye Başkanı Caner İmam’a gönderdiği mesajı okudu.

    Dini törenlerden sonra Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam toplanan kalabalığa hitap etti. Kendisine destek veren, bu sorumlu göreve getirdikleri için herkese teşekkür eden Caner İmam, Yassıköy Belediyesini değiştirmeye geldiğini belirtti ve konuşmasını şöyle sürdürdü:

    “Yassıköy Belediyesi değişmeli, durağan durumdan çıkmalı ve öncü olmalıdır. Yassıköy Belediyesinde yeni bir sayfa açmak için, bugün burada, yarınlar için bir çağrıda bulunmak istiyorum. Hedefler çok büyük. Hep birlikte bunları göğüslemeliyiz. Bu sorumlu görevden geçmiş olanlar bunları bilir. Geleceğimiz açıktır ve belediyemiz başarmalıdır. Belediyemiz sadece Rodop ilinde değil, tüm Yunanistan’da öncü olmalıdır.”

    “Proglamla çalışma sorumluluğumuz vardır; teknokrat bir şekilde ve devamlı vatandaşları dinleyerek. Ben her gün, her sabah belediyemizin yollarında olacağım ve kapım sonuna kadar herkese açık olacak. Yönetim budur ve bunu sorumlu bir şekilde yerine getireceğiz.” Diyerek konuşmasını sürdüren Caner İmam sözlerini şöyle tamamladı:

    “Bir kaç gün sonra yıl değişirken belediye yönetimi de değişiyor. Beş yıl boyunca Yassıköy belediyesinin değişimi yönünde çalışacağız. Hayal ediyorum ve tüm gücümle açık bir belediye yaratmaya çalışacağım; demokratik, bilimsel, sonuca yönelik, güvenli ve vatandaşların yanında, vatandaşların yönetime katıldığı, tıpkı seçim öncesinde vaat ettiğim gibi. Benim jenerasyonumun hayallerini ve umutlarını yaşadığı bir belediye yaratacağım. Başarmamız için geçmişi bırakıp birleşmeliyiz ki bu da yerel yönetim hedefidir. Değişik kökenden, değişik siyasi eğilimlerden insanlar günlük yaşamımız için çalışmaktadırlar. Bunların siyasi ve dini renkleri yoktur ve ortak sorunlarımıza çözüm aramaktadırlar.

    Bugün demokrasi, yerel yönetim ve Yassıköy Belediyesinin bayramıdır. Burada konuşmama son vermek istiyorum.

    1.1.2024’te yapacağımız işleri konuşmalıyız. Sizlerden bir şeyi hatırlamanızı istiyorum: Maliyeti ne olursa olsun, sonuca mutlaka ulaşacağız. Hep birlikte olursak başaracağız. Birlikte başaracağız.

    Meclis üyelerimizin her zaman değerli olmalarını dilerken herkese sağlık ve Hıristiyan hemşehrilerime iyi Noel’ler diliyorum. Hepinize mutlu yıllar.”

    Programın devamında da Belediye Başkanı Caner İmam, meclis üyeleri v.d. yerel yöneticiler hep birlikte yemin etti ve gerekli evrakları imzalayarak yeni döneme adım atmış oldular.

    Yerel yöneticilerin görevleri 1.1.2024 günü başlamaktadır.

    Yemin törenine; Rodop milletvekili Özgür Ferhat, Eyalet meclis üyeleri Ahmet Osman Pehlivan, Rıdvan Hacı Mehmet ve Kaan Mümin katıldı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.