GTGB Yeni Nesil Kolu Ankara Gezisi

    Previous Next

    GTGB Yeni Nesil Kolu Ankara Gezisi

    2.01.2024

    Gümülcine Türk Gençler Birliği Yeni Nesil Kolu 28 – 30 Aralık 2023 tarihleri arasında GTGB Başkanı Sedat Hasan başkanlığında YNK üyelerinden oluşan bir gurup öğrenci ile Ankara’ya gezi düzenledi. Düzenlenen 2 günlük gezi kapsamında öğrenciler T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, Anıtkabir, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Gazi Meclisi, Ankara - II. Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet Müzesi ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi’ni ziyaret ederek başkent Ankara'nın kültürel ve tarihi mekânlarını hakkında ayrıntılı bilgiler alma fırsatı buldular.

    Gezi dolayısı ile Ankara’da hazır bulunan başkanımız Sedat Hasan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TIKA) Başkan Yardımcısı Sayın Mahmut Çevik ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Sayın Abdullah Eren ile görüşerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

    Ayrıca gezinin düzenlenmesinde emeği olan ve öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlayan Başta YTB Başkanı Sayın Abdullah Eren olmak üzere tüm Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ekibine teşekkür ederiz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.