Danışma Kurulunun Kozlukebir ve Yassıköy Belediyelerine ziyaretleri

    Danışma Kurulunun Kozlukebir ve Yassıköy Belediyelerine ziyaretleri

    7.02.2024

    AÇIKLAMA

    7 Şubat 2024 Çarşamba günü, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü Sn. İbrahim Şerif ile Kurul Genel Sekreteri ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sn. Sedat Hasan, Kozlukebir Belediye Başkanı Sn. Erdem Hüseyin ve Yassıköy Belediye Başkanı Sn. Caner İmam’a nezaket ziyaretinde bulundu.

    K3.jpeg

    Düzenlenen ziyaretler kapsamında, Danışma Kurulu Başkanı Sn. İbrahim Şerif, Kozlukebir Belediye Başkanı Sn. Erdem Hüseyin’i ziyaret ederek yeni görevini tebrik etti. Ayrıca belediye yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette fikir alışverişinde bulunup, çalışmalarında başarılar diledi.

    Y2.jpeg

    Ziyaretlerin devamında, Yassıköy Belediye Başkanı Sn. Caner İmam ile bir araya gelerek, yeni görevini tebrik etti. Belediye yöneticilerinin de katıldığı ziyaret kapsamında karşılıklı çalışmalar hakkında istişare edildi ve başarılar diledi.

    Her iki belediye başkanımıza göstermiş oldukları misafirperverlikten ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyor, üstlenmiş oldukları yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

    Danışma Kurulu

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.