İSKEÇE AZINLIK ORTAOKULU – LİSESİ ENCÜMEN HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİCİLERİ DOĞU MAKEDONYA – TRAKYA EYALET BAŞKANI HRİSTODULOS TOPSİDİS İLE GÖRÜŞTÜ

    İSKEÇE AZINLIK ORTAOKULU – LİSESİ ENCÜMEN HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİCİLERİ DOĞU MAKEDONYA – TRAKYA EYALET BAŞKANI HRİSTODULOS TOPSİDİS İLE GÖRÜŞTÜ

    15.02.2024

    İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti Yöneticileri ile Okul Aile Birliği Yöneticilerinden oluşan heyet, Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ile görüştü.

    Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu başkanlığındaki heyet, 15 Şubat 2024 Perşembe günü Gümülcine’deki Eyalet Yönetimi Binasında, Eyalet Başkanı Topsidis ve azınlık üyesi eyalet meclis üyeleri ile bir araya geldi.

    İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği üyeleri, görüşmede Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis’e yeni görevinde başarılar diledi.

    Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu görüşmede, İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi’ndeki mevcut durumu ve okulun bina sorununu Eyalet Başkanı Topsidis’e aktardı. Encümen Heyeti yöneticileri ve Okul Aile Birliği üyeleri, bina sorununun uzun yıllardan bu yana çözüme kavuşturulmamış olmasından dolayı öğrenci, öğretmen ve ailelerin çok ciddi mağduriyet yaşadığını belirterek, nihai çözümün ancak yeni okul binasıyla mümkün olduğunu vurguladı. Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri, sorunun çözüme kavuşturulması için Eyalet Başkanı Topsidis ve Eyalet Meclis Üyelerinin desteğini istedi.

    Nihai çözüm bulunana kadar prefabrik yapılar dahil olmak üzere, öğrencilerin daha iyi koşullara kavuşabilmesi için acil talepler yazılı olarak iletildi.

    Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanı Topsidis ve eyalet meclis üyeleriyle yapılan görüşmede, okulun durumu, bugüne kadar yapılan girişimler ve taleplerle ilgili ayrıntılı dosya teslim edildi.

    Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis’e ziyaret anısına okulun plaketini hediye etti.

    Gümülcine’deki Eyalet Binasında gerçekleştirilen görüşmeye; İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Encümen Heyeti Yöneticileri Ersan Ömer ve Hasan Boşnak ile Encümen Heyeti Sekreteri Bahri Belço, İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Bingül Tuzlacı ve Genel Sekreter Özlem Otuzbir katıldı. Görüşmede, Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis’in yanı sıra Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene, Eyalet Başkanı Danışmanları Rıdvan Molla İsa, Salih Yörük, Eyalet Meclis Üyeleri Fatih İsmailko, İbrahim Amuçka ve Ahmet Osman Pehlivan hazır bulundu.

    İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği olarak, Eyalet Başkanı Sayın Topsidis ve Eyalet Meclis Üyelerine, görüşme nedeniyle teşekkür eder, okulumuzun sorunlarına acil çözüm bulunması konusunda gereken hassasiyeti göstereceklerine olan inancımızı ifade eder, görevlerinde başarılar dileriz…

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.