Başkan Caner İmam, "Cuma Simidi Gecesi"nde kadınlarla buluştu

    Previous Next

    Başkan Caner İmam, "Cuma Simidi Gecesi"nde kadınlarla buluştu

    Gümülcine, 12.04.2025
     
    Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, belediyenin katkılarıyla, 11 Nisan 2025 Cuma günü Büyük Müsellim Kültür ve Folklor Derneğinde düzenlenen “Cuma Simidi Gecesi” etkinliğinde bölge kadınlarıyla bir araya geldi.
    Büyük Müsellim köyü başta olmak üzere Bulatköy, Çepelli ve çevre köylerden katılımın olduğu etkinlik, samimi bir atmosferde gerçekleşti. Kadınlarla sohbet eden Başkan Caner İmam, onların görüş, öneri ve taleplerini dinleyerek, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
    Başkan İmam’a etkinlikte eşi Nurcan Ali ile birlikte, etkinliğin gerçekleşmesi konusunda emek veren Yassıköy Belediyesi Kültür, Cinsiyet Eşitliği, Sosyal Koruma ve Halk Sağlığı Alanlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sibel Hacı Ali de eşlik etti.
    Kadınların yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşen etkinlik sonunda Başkan Caner İmam, nazik davetleri ve sıcak karşılamaları için tüm katılımcılara teşekkür etti.
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.